MCQs on Upcoming Sports Venue Set-1

Q1. The 2023 Khelo India Youth Games will be hosted by which of the following states?
A. Assam
B. Haryana
C. Madhya Pradesh
D. Maharashtra

Answer:C. Madhya Pradesh

Q2. Which Indian state will host the first World Deaf T20 Cricket Championship in 2023?
A. Karnataka
B. Jharkhand
C. Odisha
D. Kerala

Answer:D. Kerala

Q3. Which state/UT is hosting the 9th Women National Ice Hockey Championship?
A. Ladakh
B. Himachal Pradesh
C. Uttarakhand
D. Sikkim

Answer:B. Himachal Pradesh

Q4. Which of the following country is hosting the 20th edition of AFC Women’s Football Asian Cup 2022?
A. Japan
B. India
C. Russia
D. Nepal

Answer:B. India

Q5. Which is the host city of the first edition of Odisha Open Badminton?
A. Sambalpur
B. Bhubaneswar
C. Puri
D. Cuttack

Answer:D. Cuttack

Q6. Which is the host country of the African Union Summit 2022?
A. Chad
B. Zambia
C. Ethiopia
D. Nigeria

Answer:C. Ethiopia

Q7. The 58th National Chess Championship 2022 hosted by which of the following city?
A. Lucknow
B. Varanasi
C. Kanpur
D. Agra

Answer:C. Kanpur

Q8. Which is the host country of the Badminton Asia Team Championships 2022?
A. Malaysia
B. Indonesia
C. Russia
D. India

Answer:A. Malaysia

Q9. Which Indian city will host the International Olympic Committee Session 2023?
A. Mumbai
B. Delhi
C. Pune
D. Chennai

Answer:A. Mumbai

Q10. Which city hosted the 42nd Senior National Cycle Polo Championship?
A. Pune
B. Panaji
C. Mysore
D. Chennai

Answer:C. Mysore


1 2

Leave a comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock