MCQs on Upcoming Sports Venue Set-2

Q11. Which country will host the 31st Southeast Asian Games?
A. Cambodia
B. China
C. Vietnam
D. Laos
Answer:C. Vietnam


Q12. Which city will host the 44th edition of the 2022 FIDE Chess Olympiad?
A. Pune
B. Chennai
C. Mumbai
D. Kochi

Answer:C. Chennai

Q13. Which country hosted the 2022 Asian Women’s Junior Handball Championship?
A. Uzbekistan
B. Turkmenistan
C. Kazakhstan
D. Mongolia

Answer:C. Kazakhstan

Q14. Which is the host country of the World Para Athletics Grand Prix 2022?
A. India
B. Japan
C. New Zealand
D. UAE

Answer:D. UAE

Q15. Which is the host state of the 83rd National Table Tennis Championship 2022?
A. Odisha
B. Meghalaya
C. Uttar Pradesh
D. Tripura
Answer:B. Meghalaya


Q16. Which will be the host country of the Commonwealth games 2026?
A. Australia
B. Canada
C. Britain
D. India

Answer:A. Australia

Q17. Which country will host the Street Child Cricket World Cup in 2023?
A. Nepal
B. India
C. Bangladesh
D. Australia

Answer:B. India

Q18. Which two cities will host the 2023 FIH Men’s Hockey World Cup?
A. Mumbai & Pune
B. Bhubaneswar & Rourkela
C. Raipur & Bilaspur
D. Hyderabad & Warangal

Answer:B. Bhubaneswar & Rourkela

Q19. Which is the host country of the Asian Games 2022 that has been postponed for now?
A. India
B. China
C. South Korea
D. Japan

Answer:B. China

Q20. Which city will host the 4th Khelo India Youth Games?
A. Kanpur
B. Indore
C. Sonipat
D. Panchkula

Answer:D. Panchkula


1 2

Leave a comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock